DONACIJA TELENORA
Dana 22. februara ove godine, Telenor fondacija donirala je osam računara i obezbedila pristup internetu našoj školi u okviru projekta "Budi deo dobre komunikacije". Zahvaljujući ovoj opremi, učenici će moći da usvajaju nova znanja, koriste internet za učenje, ali i da učine svoje slobodno vreme zanimljivijim.
"Deci će kompjuteri i interent značiti mnogo i u školskim i vanškolskim aktivnostima, jer će im omogućiti pristup raznovrsnim sadržajima. Zahvaljujemo se fondaciji što je inicirala ovaj projekat i prepoznala da su upravo članovi zajednice gluvih i nagluvih često pioniri u korišćenju naprednih tehnologija", istakla je Dragana Kovačević, dipl. defektolog, direktorka škole.
Događaju su prisustvovale i Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije i Anđelka Prpić, glumica, promoter ove akcije, učenici škole, kao i brojni mediji. Naši učenici, Jovana Stanojević i Željko Krpetić su gestovnim jezikom i plesom izveli kompoziciju "Ne spominji ljubav" što je izazvalo nepodeljene pozitivne emocije kod svih prisutnih.
"Za mene je najbitnija stvar koju sam naučila u okviru ovog projekta da znakovni jezik, baš kao i gluma, može da izrazi širok spektar emocija i situacija. Drago mi je što sam u prilici da pomognem i skrenem pažnju na potrebe zajednice gluvih i nagluvih", rekla je Anđelka Prpić.

pekar
Istorija škole
Istorija škole
Istorija škole
pekar
pekar
Istorija škole
Istorija škole
Istorija škole
Istorija škole
Istorija škole