X
X

REPUBLIČKO TAKMIČENJE FRIZERA 2018.

Škola '11.maj'

U organizaciji Zajednice škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Republike Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, u našoj školi je 20.04.2018.godine, organizovano 20. Republičko takmičenje muških i ženskih frizera u znanju i veštinama. Devet škola je učestvovalo na takmičenju. Neke su uzele učešće u takmičarskom delu, neke u revijalnom. Učestvovale su sledeće škole: ŠOSO "Radivoj Popović" Sremska Mitrovica, Škola za oštećene sluhom-nagluve "Stefan Dečanski" Beograd, Srednja zanatska škola Beograd, Specijalna škola sa domom učenika "Bubanj" Niš",Škola sa domom za učenike oštećenog sluha" Kragujevac, ŠOSO "14.oktobar" Niš, ŠOSO "Jelena Varjaški" Vršac, Tehnička škola Paraćin I Škola sa domom za učenike oštećenog sluha I govora "11.maj" Jagodina. U revijalnom delu takmičenja predstavili su i naši bivši učenici: Sanela Lazarević, Katarina Racić, Jovana Nikolić i Marko Andrejić.

Uvodnu reč je dala g-đa Dragana Kovačević, direktorka škole, a ovom divnom događaju prisustvovale su g-đa Silvana Plavšić, predsednica Zajednice škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom Republike Srbije i g-đa Aleksandra Stevanović, prosvetna savetnica Školske uprave Jagodina. Posle veoma kreativnog i napornog rada, iznedreno je sijaset veoma originalnih, maštovitih i zahtevnih frizura.

U kategoriji ženskih frizera, prva tri mesta su osvojili sledeći takmičari:
1. mesto-učenik Anton Čehaja, ŠOSO "Jelena Varjaški" Vršac
2. mesto-učenica Jovana Stanojević, Škola sa domom za učenike oštećenog sluha i govora "11.maj" Jagodina
3. mesto-učenica Kristina Maljukanović, Srednja zanatska škola Beograd

U kategoriji muških frizera, bila su dva takmičara:
1. mesto-učenik Janoš Dani, ŠOSO "Jelena Varjaški" Vršac
2. mesto-učenik Darko Stojković, ŠOSO "Radivoj Popović" Sremska Mitrovica

Takmičenje je proteklo u odličnoj pozitivnoj atmosferi koje se nastavilo druženjem i razmenom iskustava, zahvaljujući dobroj organizaciji tima koji su predvodile g-đa Marija Marković, nastavnica teorijske nastave i g-đa Slađana Anđelković, nastavnica praktične nastave.

Pogledajte galeriju slika

+381 35 8 223 204

SLAVKE ĐURĐEVIĆ 8

00 - 24h