X
X

Novogodišnja priredba

Škola '11.maj'

25.decembara 2018. u našoj školi tradicionalno su podeljeni novogodišnji paketići učenicima škole na novogodišnjoj priredbi čiji su program zajedno osmislili nastavnici, vaspitači i učenici naše škole. Učenički parlament je otvorio program himnom parlamenta i škole „Peva srce tvoje“, direktorka škole je pozdravila sve prisutne roditelje, hranitelje, staratelje naših učenika i poželela da se naša uspešna saradnja nastavi i u Novoj godini. Ređale su se tačke koje su nam pripremili učenici: recital učenika osmog razreda, ritmička tačka učenika drugog i trećeg razreda, ekološka sekcija nas je podsetila na značaj čuvanja prirode i neporedne okoline, lutkarsko-dramska sekcija odigrala je predstavu „Leva i desna čarapa“, članovi Forum teatra naše škole odigrali su performans „Solidarnost je naša snaga“, učenici četvrtog, šestog i osmog razreda dočarali smo nam Badnji dan i otpevali prigodnu pesmu. Bilo je tu i baleta i dosta stihova kojima su učenici poželeli srećnu i uspešnu Novu 2019.godinu svim prisutnim roditeljima i zaposlenima u školi. Kraj današnjeg programa bio je određen za podelu novogodišnjih paketića svim učenicima, ove godine su učenici završnog razreda srednje školi dobili ulugo Deda Mraza i baba Mrazice i doneli svima radost i dobro raspoloženje.

Uveče je za učenike organizovana tradicionalna novogodišnja žurka na kojoj je kao i prošle godine svirao jagodinski bend „VIA NZS“. Divno pretpraznično raspoloženje i lepo druženje uoči novogodišnjih praznika koje će učenici provesti sa svojim porodicama.

Svim učenicima i njihovim najbližima čestitamo Novu godinu i Božić!

U Novoj godini Vam želimo MIR jer njime sve započinje, LJUBAV jer daje smisao nesavršenom svetu, PRIJATELJSTVO jer ostaje i kad ničeg drugog nema, TOLERANCIJU jer nismo svi isti, SMEH jer leči bolesti, SITNICE jer se u njima krije SREĆA i SNOVE jer se mogu ostvariti!

+381 35 8 223 204

SLAVKE ĐURĐEVIĆ 8

00 - 24h