X
X

NASTAVA NA DALJINU

Škola '11.maj'

Odlukom Vlade Republike Srbije od 16.marta 2020.godine obustavljen je neposredni obrazovno-vaspitni rad u osnovnim i srednjim školama zbog trenutne epidemiološke situacije u zemlji.

Nastava za učenike naše škole realizovaće se učenjem na daljinu počev od 17.marta 2020.godine.

Svi učenici i roditelji ili drugi zakonski zastupnici učenika naše škole dobiće obaveštenje od strane odeljenskih starešina o načinu realizacije nastave kao i načinu komunikacije kako bi se prosleđivali nastavni materijali za učenike.

Neophodno je da roditelji budu u stalnom kontaktu sa odeljenskim starešinama i da učenici svakodnevno uz pomoć roditelja ili drugih osoba koja se staraju o njima realizuju planirane sadržaje iz nastavnih predmeta i prema individualnom planu učenja, sve materijale će im na nedeljnom nivou dostavljati odeljenske starešine na način koji će zajedno dogovoriti kako bi se proces učenja nesmetano i efikasno realizovao i na ovakav način.

Takođe preporučujemo da učenici prate program na RTS-u na kanalu 3 prema definisanom nedeljnom rasporedu koji ćemo objavljivati na sajtu škole kao i na oglasnoj tabli škole (program je otpočeo sa svakodnevnim emitovanjem a raspored se može naći na sajtu www.rasporednastave.gov.rs)

Pogledajte priloge:

work
work
work
work

+381 35 8 223 204

SLAVKE ĐURĐEVIĆ 8

00 - 24h