X
X

Novogodišnja čajanka

Škola '11.maj'

17.decembra 2018. godine u prostorijama naše škole održana je Novogodišnja čajanka za roditelje , hranitelje i staratelje učenika naše škole, druga po redu aktivnost koja će postati tradicionalna.

Domaćini naše čajanke – učenici pekarske struke pripremili su slane i slatke proizvode koji su uz čaj i kafu doprineli svečanom prazničnom raspoloženju. A učenici kreativne i ekološke sekcije su tokom čajanke ukrašavali Novogodišnje čestitke koje su darivali prisutnim roditeljima.

U ime dobre i uspešne saradnje sa roditeljima, hraniteljima, starateljima na današnjoj čajanci predstavili smo sve realizovane aktivnosti tokom ove kalendarske godine i fotografijama i kratkim filmovima predstavili bogat i kvalitetan rad naše škole, naših učenika i svih zaposlenih u školi.

Prezentovan je film o poseti učenika osnovne škole i nastavnika, članova ekološko-kreativne sekcije škole Pirotu i upoznavanje učenika sa grnčarskim zanatom i tradicionalnom izradom pirotskih ćilima, prezentovana poseta učenika srednje škole Školi Samus u Klužu, Rumuniji ove jeseni i realizovane aktivnosti upoznavanja sa realizacijom zajedničkih časova praktične nastave u ovoj školi, predstavljene su aktivnosti koje su zajedno sa svojim nastavnicima realizovali učenici pekarske struke na promociji svojih pekarskih proizvoda, dramska sekcija naše škole koja uspešno priprema pozorišne predstave i prikazuje ih u našoj zemlji ali i u inostranstvu prikazala je film o svim gostovanjima tokom ovog perioda.

Predstavljen je i projekat „Podsticanje demokratske kulture u školama“ koji se već godinu ipo dana realizuje u našoj školi (projekat realizuje Ministarstvo prosvete i Savet Evrope) predstavljene su sve realizovane aktivnosti naše škole od početka realizacije projektnih aktivnosti u našoj školi kao i film koji su koordinatori projekta iz Saveta Evrope i Ministarstva prosvete snimili povodom organizovanja Dana demokratske kulture u našoj školi.

Svim roditeljima, hraniteljima, starateljima, bakama učenika naše škole želimo srećnu i uspešnu Novu 2019.godinu i ponovni susret na Novogodišnjoj čajanci sledeće godine.

+381 35 8 223 204

SLAVKE ĐURĐEVIĆ 8

00 - 24h